Atelier Top

Gert Boullart speelt Adriaen Brouwer in zijn Atelier Top in Ename

Atelier Top in Ename nodigt iedereen uit voor een tijdreis naar de 17de eeuw in het spoor van niemand minder dan Adriaen Brouwer.

Gert Boullarts lange manen geven Brouwer gestalte. De hoofdrolspeller wordt treffend bijgestaan door Birthe Dekempe, Dirk Vander Beken en Els Vrielynck, allen in riant aangepaste kostumering.

“Met de nodige kwinkslagen en verwijzingen naar het Oudenaards-Enaams erfgoed, wordt dit een verrassende trip”, maakt Boullart zich sterk.

Het theaterstuk is toegankelijk voor oud en jong (vanaf 10 jaar). De première op vrijdag 4 oktober is al uitverkocht, maar er zijn wel nog kaarten voor zaterdag 5, vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober om 20 uur. Reservaties en info: atelier@theatertop.be, 0475/24 28 67, www.theatertop.be.  

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer