op de foto in de tuin van het kasteel de Gerlache
Gezinsbond Mullem op de foto in de tuin van het kasteel de Gerlache

Gezinsbond Mullem sluit jaar af met winterwandeling en installatie nieuw bestuur

Al voor de 37ste keer organiseerde de Gezinsbond Mullem een winterwandeling. Tegelijk kondigde de vereniging aan, dat een nieuwe bestuursploeg aan het roer komt.

Evelien De Rycke (voorzitster), Joris, Samson en Hilde vormen het nieuwe bestuur. Bij de voorstelling van het viertal kregen Sabine De Schepper (voorzitster), Marie-Rose (secretaris), Kristien, Gerty, Magda, Monique, Luc, Patrick en Gilbert veel woorden van lof. “Zij zijn erin geslaagd om de Mullemse gemeenschap tot een hecht dorp te maken. Ze hebben 28 paaseierenrapen, 7 dauwtrips, 20 dagtrips, 39 fietstochten, 33 kermisetentjes, 4 halloweentochten, 18 toneelavonden en familienamiddagen, 37 winterwandelingen georganiseerd”, had Evelien De Rycke becijferd. “Wij hebben dus wel grote schoenen te vullen”, bedacht de nieuwe voorzitster.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer