Op vrijdag serveert Heuvelheem zelfbereide pasta.
thinkstock Op vrijdag serveert Heuvelheem zelfbereide pasta.

Heuvelheem tafelt twee dagen lang in de Qubus in Oudenaarde

Heuvelheem, een dienstverleningscentrum voor volwassenen met een verstandelijke beperking met vestigingen in Wannegem-Lede en Oudenaarde, viert twee dagen smakelijk feest. In zaal de Qubus serveren bewoners van Heuvelheem op vrijdag 6 september zelfbereide pasta en daags nadien staat een traiteur achter de kookpotten. Kaarten reserveer je best nu al.

Huisbereid buffet met bolognaise, carbonara en pesto (vegetarisch) staat vrijdag op het menu. De aperitiefbar opent om 17.30 uur. Het pasta-buffet is er van 18 tot 21.30 uur.

Volwassenen betalen 15 euro, kinderen smullen voor 8 euro.

Zalm, kalkoen of varken?

Zaterdag is er keuze uit vier verschillende gerechten: warme zalm op Normandische wijze (18 euro), kalkoenfilet met champagnesaus en fruit, varkenshaasje met groenten en vegetarische schotel. Voor kinderen (3 tot 12 jaar) is er koninginnenhapje.

De aperitiefbar is doorlopend open vanaf 11.30 uur. Maaltijden zijn er op de middag en ook van 18 tot 21 uur. De opbrengst van Heuvelheem Tafelt gaat integraal naar de werking van Heuvelheem. Giften zijn welkom op rekeningnummer BE26 7805 4304 6429 met vermelding ‘gift’ en zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.
Meer info staat op de website www.heuvelheem.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer