De twee jonge kampioenen, omringd door familie, teamleden van Tennisclub Oudenaarde en een delegatie van het stadsbestuur.
Ronny De Coster De twee jonge kampioenen, omringd door familie, teamleden van Tennisclub Oudenaarde en een delegatie van het stadsbestuur.

Jonge tenniskampioenen Robbe en Charles gehuldigd in stadhuis van Oudenaarde

In het stadhuis van Oudenaarde zijn twee jonge tenisspelers gehuldigd. Robbe Van Overmeiren en Charles Tsjoen zijn Oost-Vlaamse en Vlaamse tenniskampioenen bij de U11.

De twee beloftevolle spelers van TC Oudenaarde versloegen in hun weg naar de twee titels ondermeer Zomergem en Stekene. Nadien waren ze voor de Vlaamse titel te sterk voor Genk en Antwerpen. De finale werd beslist na een ware thriller die eindigde met een tiebreak en matchpunten voor beide teams. Charles is de zoon van rallypiloot Pieter en kleinzoon van ex-schepen Luc Tsjoen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer