-
RV -

Kunstwerk van Hannes D’haese per opbod te koop voor Give us a Break

Hannes D’haese, zoon van wijlen dokter Lecompte en beeldende kunstenares Begga D’haese, heeft een werk geschonken aan Give us a Break. De vereniging die in de Vlaamse Ardennen vakantieopvang organiseert voor kinderen met een beperking, mag het beeld nu per opbod verkopen.

Kunstenaar Hannes D’haese is bekend om zijn kleurige werk dat de liefde voor het leven uitstraalt en dat het midden houdt tussen kunst en design. Het wordt verzameld door onder meer prins Albert (Monaco), koning Willem Alexander (Nederland), prins Laurent (België), Delphine Boël, Peter Van Der Heyden (ex-Club Brugge), Phaedra Hoste, Anne De Baetzelier, minister Bourgeois, Axel Daeseleire (acteur), Gene Thomas en vele anderen.

Hannes D’haese droomt van een betere wereld, die minder egoïstisch, toleranter en meer solidair is. Aan Give us a Break, een vereniging die in de Vlaamse Ardennen zorgt voor opvang van kinderen met een beperking tijdens de schoolvakanties, schenkt D’haese één van zijn kunstwerken.

Per opbod

Dat wordt nu per opbod verkocht op de site 2dehands.be. Het kunstwerk staat op https://www.2dehands.be/antiek-art/kunst/overig/kunstwerk-van-hannes-d-haese-tvv-529947338.html. Bieden kan vanaf 100 euro.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer