Archieffoto Ronny De Coster

Stad en Regionaal Landschap vragen meningen voor herwaardering trage wegen

Het Oudenaardse stadsbestuur wil samen met Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen vzw (RLVA) werk maken van de herwaardering van trage wegen en vragen op een informatievergadering de mening van mogelijke gebruikers.

In een eerste stap zijn vrijwilligers al op pad geweest om alle trage wegen in Eine, Heurne, Mater, Mullem, Nederename en Welden te inventariseren.

Nu vragen de stad en RLVA alle mogelijke gebruikers en organisaties (scholen, landbouwers, jeugdbewegingen, wandel- en andere sportclubs, socio-culturele verenigingen,…) om hun mening, opmerkingen en suggesties . Dat gebeurt op een infoavond op 19 juni vanaf 19.30 uur in het stedelijk ontmoetingscentrum Sint-Vaast.

Behalve een ruime toelichting over het project krijgen aanwezigen ook een invulbundel mee om te reageren en voorstellen te doen voor het tragewegenbeleid.

Iedereen is welkom, maar inschrijven is wel gewenst. Meer info: Jonathan Clerckx, jonathan.clerckx@rlva.be, 055/20.72.65.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer