Zeer gedisciplineerde zevendejaars kregen de primeur voor de heropening van GO! Atheneum Oudenaarde

Het GO! Atheneum in Oudenaarde liet vrijdag de zevendejaars van de beroepenafdeling in de Bergstraat als eersten de terugkeer maken naar school. “Dankzij hun discipline en een goede voorbereiding door ons team heeft iedereen de test goed doorstaan”, zegt schoolhoofd Ann Van Landuyt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Met gekleurde polsbandjes deelde de school de 35 zevendejaars van de opleidingen Carrosserie, Hout, Zorg, Elektriciteit, Kantoor en Verzorging bij hun aankomst op in afgescheiden groepen. Voor het wassen en ontsmetten van de handen had de school zelf buiten een installatie gebouwd.

“Ons team leerkrachten was goed voorbereid en de leerlingen gedragen zich zeer gedisciplineerd. Ze zijn zich kennelijk goed bewust van de situatie. Daardoor heeft het systeem goed gewerkt. Wij gaan dat ook toepassen als volgende week de zesdejaars BSO in de Bergstraat en de week daarop de laatstejaars van ASO en TSO in de Fortstraat starten”, voorziet Ann Van Landuyt.

2 Alle leerlingen krijgen een gekleurd polsbandje.
Repro Ronny De Coster Alle leerlingen krijgen een gekleurd polsbandje.
2 Handen wassen en ontsmetten doen de leerlingen aan een installatie die is opgehangen aan een buitengevel.
Repro Ronny De Coster Handen wassen en ontsmetten doen de leerlingen aan een installatie die is opgehangen aan een buitengevel.

Lees meer