In jeugdhuis 't Scharnier vindt vanavond een galaballenbadfuif plaats. Er werden liefst 18.000 ballen aangevoerd.
JOC 't Scharnier In jeugdhuis 't Scharnier vindt vanavond een galaballenbadfuif plaats. Er werden liefst 18.000 ballen aangevoerd.

Jeugdhuis ‘t Scharnier laat 18.000 ballen leveren voor ‘galaballenbadfuif’

‘t Scharnier in Oudenburg is een jeugdhuis met ballen. 18.000 stuks om precies te zijn. ‘t Scharnier pakt vanavond namelijk uit met een ‘galaballenbadfuif’. “Het is eens iets anders”, zegt voorzitster Ine van Laeken. Er wordt heel wat volk verwacht.

JOC ‘t Scharnier staat gekend voor zijn opvallende evenementen, zoals het jaarlijkse ODB Beach, waarbij het jeugdhuis omgetoverd wordt tot een strand met 30 kubieke meter zand. Dit keer geen zand, maar wel enorm veel ballen. “De helft van ons jeugdhuis is sinds donderdagavond ingepalmd door het ballenbad, dat zo’n 40 centimeter hoog is. Vier deejay’s staan in voor de muziek. Het concept is simpel. Daag op in pak of galakledij, spring in het ballenbad en laat je gaan op de muziek”, aldus voorzitster Ine. De toegangsprijs bedraagt 3,5 euro. Fun wordt het in elk geval, maar of alle galakledij het zal overleven, is een andere vraag. Meer info over het opvallende evenement via deze link

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer