Het komend weekend vindt de eerste garageverkoop in Oudsbergen plaats
Lukas Het komend weekend vindt de eerste garageverkoop in Oudsbergen plaats

350 gezinnen doen mee aan garageverkoop

Het komend weekend vindt de eerste garageverkoop in Oudsbergen plaats. In totaal verkopen 350 gezinnen spulletjes in hun garage, op de oprit of aan de straatkant.

“Dat aantal overtreft onze verwachtingen”, zegt schepen van Duurzaamheid Marco Goossens (CD&V). “In Opglabbeek kende de garageverkoop een jarenlange traditie, maar het aantal deelnemers nam de laatste jaren af. Daarom hebben we de deze eerste Oudsbergse garageverkoop verschoven van het voorjaar naar de zomer en dat werpt zijn vruchten af.” De deelnemers krijgen op voorhand een boekje met info over alle deelnemers toegestuurd en ook enkele ballonnen. “Door de ballonnen op te hangen, weten geïnteresseerden waar ze moeten zijn”, aldus schepen van Communicatie Hanne Schrooten (CD&V).

Alle info over de deelnemers is ook terug te vinden op www.oudsbergen.be/garageverkoop. De Kringwinkel van Opglabbeek opent zondag tussen 16 en 19 uur haar deuren zodat spulletjes waar geen koper voor gevonden wordt, alsnog een tweede leven kunnen krijgen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer