Het oude rusthuis wordt de komende weken afgebroken. Bij de ontmanteling van de binnenkant werd woensdag per ongeluk een telefoniekabel geraakt.
Foto Nijs Het oude rusthuis wordt de komende weken afgebroken. Bij de ontmanteling van de binnenkant werd woensdag per ongeluk een telefoniekabel geraakt.

Aannemer zaagt telefoniekabel door: rusthuis al twee dagen telefonisch onbereikbaar

Woonzorgcentrum Hof ten Doenberghe in Hoeilaart is sinds woensdag telefonisch onbereikbaar nadat een aannemer een telefoniekabel doorzaagde. Ook de bewoners die aangesloten zijn bij Proximus kunnen sindsdien niet meer bellen.

Op de woonzorgsite langs de Groenendaalsesteenweg in Hoeilaart is een aannemer deze week gestart met de afbraak van het oude rusthuis, dat plaats moet maken voor de nieuwe gemeentelijke kribbe. Momenteel wordt de binnenkant ontmanteld. Ondanks de duidelijke instructie om de kabels van Proximus in de gang ongemoeid te laten, heeft een onderaannemer van de afbraakfirma woensdag een kabel doorgezaagd die nog in dienst was. Gevolg: zowel het inkomend als het uitgaand telefoonverkeer ligt momenteel plat. Behalve de administratieve diensten kunnen ook de bewoners die bij Proximus aangesloten zijn niet meer bellen. De diensten van het woonzorgcentrum zijn wel bereikbaar via mail. Proximus heeft beloofd om de problemen zo snel als mogelijk te verhelpen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer