5 De nieuwe vice-Druivenambassadeur Kimberly Michiels en Druivenambassadeur Greet Dewit.
Dieter Nijs De nieuwe vice-Druivenambassadeur Kimberly Michiels en Druivenambassadeur Greet Dewit.

Druivenfeesten zijn ingezet met twee nieuwe vrouwelijke ambassadeurs

Van vrijdag 23 tot en met woensdag 28 augustus 2019 vinden opnieuw de Druivenfeesten plaats. Zes dagen lang zijn er in Overijse verschillende activiteiten en optredens gepland. Dit jaar verwijst het thema van de Druivenfeesten ‘Overijse weerspiegelt’ naar de weerspiegelingen in de druivenserres en in het vele water dat Overijse rijk is. Op maandag 26 augustus om 13.30 uur ontvangen Greet en Kimberly hun prijzen waarmee ze hun ambassadeursjaar kunnen inzetten.

Op de openingsavond van de Druivenfeesten zijn de nieuwe Druivenambassadeur en vice-Druivenambassadeur bekendgemaakt. Dit jaar gaan respectievelijk Greet Dewit en Kimberly Michiels een heel jaar de Druivenstreek vertegenwoordigen in binnen- en buitenland. Greet Dewit (26) werkt als ambulancier bij defensie en is grootgebracht tussen de druiven. “Mijn vader is Filip Dewit van Druiven Dewit en ik heb de passie voor druiven daardoor echt met de paplepel meegekregen.”

Een jaar als Druivenambassadeur is zeker verrijkend door de talrijke pittige ervaringen en de mensen die ze zullen ontmoeten”, zegt de organisatie. “Bovendien voorzien sponsors ook prijzen voor beide vertegenwoordigers van de Druivenstreek. Zo mag de Druivenambassadeur een jaar lang gratis rondrijden in een auto met verzekering en krijgen ze beiden heel wat aankoopbonnen van lokale handelaars.”

Daarnaast zijn er tijdens de Druivenfeesten nog heel wat activiteiten en optredens gepland met de noodzakelijke drank- en eetstanden erbij. Zo zal maandag om 23 uur ‘Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob’ Overijse op stelten zetten of je kan een bezoekje brengen in de Soniën wijnkelder.

Het volledige programma vind je hier.

5 Opening Druivenfeesten Overijse
Dieter Nijs Opening Druivenfeesten Overijse
5 opening druivenfeesten Lady Linn & Her Magnificent Bigband
Dieter Nijs opening druivenfeesten Lady Linn & Her Magnificent Bigband
5 Opening Druivenfeesten Overijse
Dieter Nijs Opening Druivenfeesten Overijse
5 Nieuwe Druivenambassadeur Greet Dewit met presentator Lennart Segers
Dieter Nijs Nieuwe Druivenambassadeur Greet Dewit met presentator Lennart Segers

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer