De Leonardtunnel gaat vrijdagnacht volledig dicht.
Marc Baert De Leonardtunnel gaat vrijdagnacht volledig dicht.

Grote verkeershinder verwacht op R0: binnenring en Leonardtunnel vrijdagnacht helemaal afgesloten

In de nacht van vrijdag op zaterdag worden de Brusselse binnenring en de Leonardtunnel richting Waterloo volledig afgesloten voor het verkeer. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) verwacht veel hinder.

Tussen 21 en 9 uur vervangt een aannemer de toplaag van het asfalt, de wegmarkering en de rijstrookmarkering op de linker- en rechterrijstrook van de binnenring over een afstand van 1,4 kilometer. Omdat er ter hoogte van de werfzone geen pechstrook is en om veilig te kunnen werken, worden de Leonardtunnel en de Brusselse binnenring richting Waterloo een hele nacht lang afgesloten.

Het verkeer richting Waterloo wordt omgeleid via uitrit 1 Tervuren en zal via de Tervurenlaan, de Woluwelaan, Ter Kamerenbos, de Lorrainedreef, de Harasdreef en de Duboislaan de Brusselse ring in Groenendaal opnieuw op kunnen rijden. Wie op de Brusselse binnenring rijdt en naar Namen via de E411 moet, kan de gewone reisweg volgen maar zal mogelijk wel met verkeershinder rekening moeten houden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer