Vanaf dinsdagochtend is het verkeer op de Brusselsesteenweg opnieuw in beide richtingen mogelijk.
Baert Marc Vanaf dinsdagochtend is het verkeer op de Brusselsesteenweg opnieuw in beide richtingen mogelijk.

Herstelling riooldeksels Brusselsesteenweg nu al klaar: opnieuw verkeer in beide richtingen mogelijk

De herstellingswerken aan een vijftigtal riooldeksels op de Brusselsesteenweg in Overijse zijn twee weken vroeger dan gepland afgerond. Vanaf dinsdagochtend mag het verkeer opnieuw in beide richtingen op de steenweg rijden.

De werken voor de ophoging van een vijftigtal riooldeksels, die al jaren voor gevaar en lawaai zorgden op de Brusselsesteenweg, startten op maandag 18 maart en zouden een maand in beslag nemen. In totaal werd over een afstand van 2,5 kilometer gewerkt. Verkeer richting het centrum van Overijse moest een omleiding volgen. Maar maandagmiddag werden de werkzaamheden afgerond. Vanaf dinsdagochtend is er opnieuw verkeer in beide richtingen mogelijk. “De aannemer, Aquafin en onze gemeentelijke werftoezichters hebben zich dubbel geplooid om snel te werken. En dit heeft geloond”, aldus een tevreden schepen van Openbare Werken Sven Willekens (Open Vld).

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer