Wie gebruik wil maken van de accommodatie in het nieuwe atletiekpark in Overijse zal zich een beurtenkaart moeten aanschaffen.
Baert Marc Wie gebruik wil maken van de accommodatie in het nieuwe atletiekpark in Overijse zal zich een beurtenkaart moeten aanschaffen.

Nieuw atletiekpark voortaan alleen met beurtenkaart toegankelijk

Nadat de Overijsenaren enkele maanden gratis van het vernieuwde atletiekpark Den Heurk konden genieten, is de toegang voortaan betalend. Om de werking vlot te laten verlopen, lanceert de gemeente een beurtenkaart sport. Inwoners betalen de helft minder dan mensen die buiten Overijse wonen.

Het vernieuwde atletiekpark Den Heurk is sinds eind vorig jaar klaar en was de voorbije maanden gratis toegankelijk. Maar vanaf nu kunnen sporters alleen via een beurtenkaart gebruik maken van de piste, de sprinthelling en de andere accommodatie. De kaart kan enkel aangekocht worden aan de sportbalie in de bibliotheek van Overijse en is een persoonlijke toegangsbadge tot het atletiekpark. De automatische draaideur gaat voortaan alleen open wanneer de kaart gescand wordt. De beurtenkaart kan aan de sportbalie opgeladen worden of online via de account van de gebruiker.

Inwoners betalen 1,60 euro voor één beurt. Voor tien beurten is het 15 euro, voor twintig beurten 25 euro en voor vijftig beurten 50 euro. Niet-inwoners moeten telkens het dubbele betalen. Met de kaart, die niet gedeeld mag worden met andere sporters, is het atletiekpark dagelijks van 7 tot 21 uur toegankelijk. Alleen tijdens trainingsuren van het ZATeam jeugd en het ZATeam recreatie mogen individuele sporters er geen gebruik van maken.

De kaart zal na de renovatiewerken aan het Begijntjesbad ook voor een plons in het zwembad gebruikt moeten worden.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer