Het bestuur van Toneel De Wijngaerd met de afgevaardigden van centrum Ganspoel, Casa Magnolia en het Kinderkankerfonds UZ Leuven
Vertommen Het bestuur van Toneel De Wijngaerd met de afgevaardigden van centrum Ganspoel, Casa Magnolia en het Kinderkankerfonds UZ Leuven

Toneel De Wijngaerd neemt in schoonheid afscheid

Bij Toneel De Wijngaerd uit Neerijse valt na bijna een kwart eeuw bestaan, definitief het doek. De toneelspelers willen wel in schoonheid afscheid nemen en  en schenken aan drie goede doelen telkens de som van 1.900 euro. 

Het bestuur van Toneel De Wijngaerd besloot deze sommen te schenken aan het centrum Ganspoel, dat biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een visuele en visueel-meervoudige beperking. Ook Casa Magnolia, een vzw die gezinnen met een kind met een levensbedreigende aandoening wil ondersteunen door hun huishouden te verlichten en het Kinderkankerfonds UZ Leuven kregen deze som.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer