De Blues Beatles
Blues Peer De Blues Beatles

Matt Schofield en Blues Beatles op Blues Peer

Blues Peer heeft opnieuw twee namen toegevoegd aan de line-up. Matt Schofield en de Blues Beatles vervoegen Beath Hart, Chris Robinson Brotherhood en 50 Years Neil Young op de affiche.

“Matt Schofield is een Britse gitaarvirtuoos en ‘Blues Hall-of-Famer’. Hij wordt algemeen beschouwd als een van de meest innovatieve gitaristen sinds decennia. Hij staat in de top-10 van beste Britse blues-gitaristen aller tijden in ‘Guitar & Bass Magazine’ naast de legendes Eric Clapton en Peter Green”, klinkt het bij het festival. “Met succesvolle optredens op grote festivals in de Verenigde Staten en wereldwijd doet gitaarwonder Schofield zijn naam als vaandeldrager van de Britse blues alle eer aan. Zijn vurige gitaarwerk en gepassioneerde live-optredens hebben hem tot een van de meest gewilde moderne bluesgitaristen gemaakt.”

De Braziliaanse Blues Beatles brengen muziek van The Beatles, maar wel met een eigen bluesy-twist. “Puike solo’s en improvisatie, de typische blues-elementen, vormen een integraal onderdeel van de Blues Beatles-stijl. Blues Beatles zijn als een biljet van 100 euro in je jaszak ontdekken net toen je dacht dat je helemaal blut was.”

Info en tickets voor vroege vogels (‘Early Bird Tickets’) zijn terug te vinden via www.bluesfestival.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer