De plannen voor Hoeve Vermeulen.
RV De plannen voor Hoeve Vermeulen.

Start van renovatiewerken aan Hoeve Vermeulen

Deze week zijn de renovatiewerken aan ‘Hoeve Vermeulen’ van start gegaan. Het bestaande gebouw op de scholencampus tussen de Collegelaan en de Albertus Morrenstraat wordt samen met een nieuwbouw het onderkomen van de buitenschoolse kinderopvang Plons.

Het tweede nieuwbouwvolume zal in verbinding staan met de oorspronkelijke hoeve. Zo vormen de twee een mooi geheel, in de stijl van de oorspronkelijke ‘Hoeve Vermeulen', met veel lichtinval, multifunctionele ruimtes, een overdekte speelruimte en een veilige buitenspeelplaats. Het project verhoogt de opvangcapaciteit van de kinderopvang Plons. Door een nieuwe huisvesting in Hoeve Vermeulen kan de stad 100 kinderen opvangen. De locatie is daardoor ook erg geschikt voor de drukke vakantieperiodes.

September 2020

Sinds maandag is er extra bedrijvigheid op de site van de scholencampus. Naast de inrichting van de werfzone, betekent dat ook regelmatig werfverkeer en de aanvoer van materialen. Als alles vlot verloopt, kan de nieuwe kinderopvang in september 2020 de deuren openen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer