Dommelslag : waterpret in Pelt.
Karolien Coenen Dommelslag : waterpret in Pelt.

Zwembad blijft tot middernacht open om afkoeling te zoeken tijdens hitte

Het zwembad LAGO Pelt Dommelslag doet woensdag de deuren van het zwembad speciaal tot middernacht open. “Zo kan iedereen van het verkoelend buitenbad genieten”, aldus centrummanager Bert Thijs.

De hitte is hét gespreksonderwerp van het moment. Het is immers te warm om te shoppen of te sporten en iedereen snakt naar verkoeling. LAGO Pelt wil de ideale plek voor een zogenaamde ‘staycation’ zijn. Met een wildwaterbaan, een kinderbad, een waterspeeltuin en een warme lagune is er voor ieder wat wils. 

Woensdag kan je er dus ook extra lang op bezoek gaan. Vanaf 18 uur hanteert men uitzonderlijk het hittegolftarief van 6 euro per persoon tijdens de zogenaamde nocturne. Tijdens het weekend gelden de normale openingsuren, namelijk zaterdag tot 19u00 en zondag tot 18u00.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Tine Olijslagers

    Is het buitenzwembad morgen ook open?

  • Wanda Helsen

    Een uurtje voor nudisten zou ook wel eens leuk zijn

Lees meer