2 Affiche Tanzbar
IN Pelt vzw Affiche Tanzbar

IN Pelt organiseert winters feestweekend

IN Pelt vzw organiseert in het weekend van 14 en 15 december een dubbel winters feestje. Zaterdagavond is er de eerste editie van de après-ski party ‘Tanzbar’. Zondagnamiddag vindt in dezelfde tent Winter Palati plaats. Dat is de wintereditie van het Palati Smaakfestival.

De après-ski moet een feest worden voor iedereen die houdt van een vliegend hertje, halve liters bier en live ambiance muziek. Daarmee bedoelt de organisatie dat er enkel muziek van echte instrumenten zal zijn. Das Tirol Team zal er samen met Wahnsinn en ceremoniemeester Tony de Ruyter een knalfeest van maken. Het feest vindt plaats van 21 uur tot 3 uur aan de oude voetbalvelden van Overpelt VV in de Ballaststraat.

2 Affiche Winter Palati
IN Pelt vzw Affiche Winter Palati

Enkele uren later, vanaf 13 uur, is er al Winter Palati. In augustus lokte de zomereditie verspreid over twee dagen nog meer dan 4.000 bezoekers naar het Smaakfestival. Nu krijgt het event een winterse touch met kerstbieren, jenever en warme dranken. Verder is er ook winterse kost te verkrijgen zoals braadworsten, schnitzels en appelstrudel. Optredens zijn er van Floris & the Flames en the Brass Bells. Dat event loopt ten einde rond 23 uur.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer