2 De kraan plaatst de containers in de voormalige feestzaal.
Mozkito De kraan plaatst de containers in de voormalige feestzaal.

Impressionant ! Enorme kraan plaatst ‘wooncontainers’ in vroegere feestzaal

De firma Modulehome is donderdagmorgen begonnen aan een minutieuze onderneming in Pepingen. Een enorme kraan plaatst vijftien containers in de vroegere zaal Limbourg.

De werken gingen normaal woensdag van start, maar door de slechte weersomstandigheden werden ze een dag uitgesteld. Tot morgen zal Modulehome vijftien containers, van 4,5 meter op 14 meter, in de voormalige danszaal plaatsen. De vroegere zaal Limbourg wordt een nieuwe KBC-verzekeringskantoor, met zeven aansluitende flats. De metershoge kraan bracht heel wat kijklustigen langs de Ninoofsesteenweg met zich mee. “Wij plaatsen deze wooneenheden binnen de bestaande buitenmuren met een torenhoge kraan. Dit is een voorbeeld van een efficiënte renovatie. Daarnaast voldoen de woonmodules aan de nieuwste normen”, laat Modulehome weten.

2 De kraan plaatst de containers in de voormalige feestzaal.
Mozkito De kraan plaatst de containers in de voormalige feestzaal.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer