De organisatoren van Feesten Beert zijn klaar voor een feest dat vier dagen zal duren.
rv De organisatoren van Feesten Beert zijn klaar voor een feest dat vier dagen zal duren.

Vier dagen feest tijdens Feestend Beert: Dancemuziek en schlagers maar ook ambiance op Zotte Maandag

Feestend Beert belooft opnieuw een stevige vierdaagse te worden. Vanaf vrijdag 23 tot en met maandag 26 augustus valt er elke dag wel iets te beleven in de feesttent in ‘Biet’.

Vrijdag starten ze in Beert voor de derde keer wat vroeger met een afterwork drink. S’ Avonds is er de ‘Gigadance’ met enkele top-DJ’s zoals Cherry Moon Trax maar ook lokale en beginnende dj’s krijgen hun kans. Zaterdag is er de hele dag door beweging in en rond de tent met een mountainbikecross en een kubb-tornooi terwijl zaterdagavond de ninetiesfuif Biet@the 90’s gepland staat. Op zondagmiddag wordt de tent nog eens omgetoverd tot een feestrestaurant. Zondagavond komen de schlagerfans aan hun trekken tijdens Biet Schlagert. En op maandag blijft Zotte Maandag een vaste waarde in het programma. Meer info over alle activiteiten vind je op de website van Feestend Beert.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer