De IJzerstraat in Stavele was versperd door een ongeval. Een Ford Focus ging over de kop en kwam tot stilstand op de zijde.
Nomolaspix De IJzerstraat in Stavele was versperd door een ongeval. Een Ford Focus ging over de kop en kwam tot stilstand op de zijde.

Auto krijgt klapband, botst tegen geparkeerde wagen en belandt op zijde: IJzerstraat in Stavele versperd

De IJzerstraat in Stavele bij Alveringem was woensdagavond vanaf iets voor 18 uur versperd door een ongeval. Een Ford Focus ging over de kop en kwam op de zijde tot stilstand. De bestuurder raakte lichtgewond.  

Het voertuig kwam uit de richting van de Stavele Brug en kreeg een klapband. De auto begon te slingeren, reed een geparkeerd voertuig aan en ging vervolgens over de kop. De bestuurder kon op eigen houtje uit het voertuig kruipen. Hij raakte lichtgewond maar een ziekenhuisopname bleek niet nodig. Door het ongeval was de straat een uur lang afgesloten voor het verkeer, tot de twee wagens getakeld waren en de politie de nodige vaststellingen had gedaan. Ook Lijnbussen dienden een omleiding te volgen. Het incident lokte heel wat kijklustige buurtbewoners op straat. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer