De Grote Markt wordt weer omgetoverd tot een beachvolleybalstrand.
VDB De Grote Markt wordt weer omgetoverd tot een beachvolleybalstrand.

Beachvolley op de Grote Markt

In het weekend van 14, 15 en 16 juni is het weer beachvolley op de Ieperse Grote Markt. Op vrijdag vindt een recreatief beachvolleybaltornooi plaats, terwijl zaterdag en zondag het ‘Belgian Beachvolley Championship 2019’ wordt afgewerkt. 

Op vrijdag 14 juni organiseert de Ieperse Sportanimatie in samenwerking met VBC Katjes Ieper van 17.30 tot 22.30 uur een recreatief beachvolleybaltornooi op de Grote Markt. Aan dit tornooi kunnen ploegen deelnemen van drie spelers vanaf 16 jaar. Er wordt zonder wisselspelers gespeeld en alleen sporters die niet hebben deelgenomen aan de officiële volleybalcompetitie gedurende het seizoen 2018/2019 mogen deelnemen.

Inschrijven kan tot 7 juni via de Ieperse Sportanimatie in het Stedelijk Sportcentrum in de Leopold III-laan 18 in Ieper, op 057/23.94.00, www.ieper.be/sportanimatie of via sportanimatie@ieper.be. 

Op zaterdag 15 en zondag 16 juni vindt het tornooi ‘Belgian Beachvolley Championship 2019’ plaats. Dit is het officiële Belgisch kampioenschap beachvolleybal. Zowel op zaterdag als zondag komen de beste Belgische beachvolleyballers in actie.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer