VBS Kastanje Proven

Charles Camembert & De Geluksvogels in VBS De Kastanje Proven

VBS De Kastanje Proven pakt uit met een nieuw spektakel vol met muziek, dans en film. Op 17, 18 en 19 mei kan je ‘Charles Camembert & De Geluksvogels’ ontdekken. 

Naar 6-jaarlijkse traditie presenteert VBS De Kastanje Proven een nieuw spektakel. Dit jaar pakken ze uit met “Charles Camembert & De Geluksvogels”. “Het is gebaseerd op een script dat Nele De Deyne uit Poperinge speciaal voor De Kastanje schreef. Zij liet zich daarbij inspireren door ‘Geluk voor kinderen’ van Leo Bormans, de avonturen van Geronimo Stilton en haar eigen fantasie”, klinkt het bij het VBS De Kastanje Proven.

Feline Fortune is een slimme schoolkat. Ze wil de muizen in de kelder graag een krantenabonnement vragen, maar dat kan ze niet doen omdat het vakantie is. Iedereen is weg en de kelders zijn gesloten. Meester Stef en juf Katrien zijn op reis naar Frankrijk. Hoe deze toch wel bijzondere reis verloopt en hoe het Feline Fortune vergaat, ontdek je tijdens de toneelvoorstelling die verweven is van muziek, dans en film.

Dit spektakel vindt plaats in zaal Sint-Jozef van de school op het Alexisplein 15 in Proven op vrijdag 17 mei om 19 uur, op zaterdag 18 mei om 18 uur en op zondag 19 mei om 15 uur. Genummerde kaarten kosten 8 euro en kan je bestellen per mail op spektakelproven@kbrp.be. “De voorstellingen van vrijdag en zaterdag zijn zo goed als uitverkocht. Op zondag zijn er nog een aantal plaatsjes. Wees dus snel!”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer