Gezellige avondmarkt in Lo zaterdag
Avondmarktcomité Gezellige avondmarkt in Lo zaterdag

Gezellige avondmarkt zaterdag en lukkefeesten zondag

Het wordt een druk weekend in Lo. Zaterdagavond vindt een grote avondmarkt plaats met muzikale omlijsting. Zondag is het tijd voor de eerste editie van de lukkefeesten.

“De 40 tot 50 standhouders openen hun kramen zaterdagavond vanaf 17 uur”, zegt voorzitter Chris Vankemmelbeke van het avondmarktcomité. Luc Berquin, Robrecht Arnaert en penningmeester Nancy Declercq maken ook deel uit van die vereniging. “De gezellige sfeer stijgt tijdens de optredens van charmezanger Michel, 2 The Limits vanaf 20.30 uur en The Hotties vanaf 22 uur. Voor de kinderen plaatsen we een springkasteel. De kramen zullen staan in het centrum, de West- en Hogebrugstraat. Vanaf 13 uur zaterdag zal die zone verkeersvrij zijn.”

Zondag staan voor het eerst de lukkefeesten op het programma vanaf 11 uur. ’s Middags kan, wie vooraf heeft ingeschreven, genieten van heel wat streeklekkers. De hele dag is er leuke en vooral smakelijke animatie en de gekende lukken zullen nooit ver weg zijn. Inschrijven voor de picknick kan via info@lauka.be of 058 28 91 66.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer