VDB

KFC Poperinge genomineerd voor ‘Double Pass Provinciaal’

KFC Poperinge is samen met twee andere Vlaamse voetbalclubs weer genomineerd voor de award van ‘Beste club op Provinciaal niveau’. 

KFC won al twee keer de award ‘Beste club op Provinciaal niveau’. “We maken nu dus kans op een derde trofee, wat een unicum zou zijn. Op 15 juni wordt de rangorde bekend gemaakt tijdens een evenement in de Proximus Lounge in Evere”, klinkt het bij KFC Poperinge. In het seizoen 2012-2013 werd de jeugdwerking van voetbalclub KFC Poperinge voor het eerst doorgelicht door Foot Pass, een onafhankelijke organisatie die voetbalclubs in binnen- en buitenland screent en kwalitatief doorlicht. “De audit leverde zowel in 2013 als in 2016 de award op. Foot Pass werd ondertussen Double Pass en werkt onder de vleugels van Voetbal Vlaanderen. In de loop van het afgelopen seizoen werd KFC weer doorgelicht en geëvalueerd op beleid en strategie, organisatie, talentidentificatie, voetbalopleiding, sportieve staf, ondersteuning en rekrutering, communicatie, human resources management, accommodatie en doorstroming. De Hoppeclub heeft het dus weer niet slecht gedaan, want KFC behoort opnieuw tot de top 3 in Vlaanderen. Of er een derde award bijkomt, weten we pas op 15 juni.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer