De rechter in Ieper veroordeelde een man voor het slaan van een vrouw in de slaapkamer.
Henk Deleu De rechter in Ieper veroordeelde een man voor het slaan van een vrouw in de slaapkamer.

Man slaat partner in het gezicht na discussie in slaapkamer

De rechter in Ieper veroordeelde L.F. tot tien maanden cel met uitstel en een geldboete met uitstel voor het aftroeven van een vrouw. De man gaf haar in de slaapkamer een slag in het gezicht. 

Op 2 november 2017 kwam het in de slaapkamer tot een incident tussen een man en zijn partner. Het voorval speelde zich af in een woning in Poperinge. Na een woordenwisseling kreeg de vrouw een zware vuistslag in haar gezicht. Het slachtoffer liep daarbij een neusfractuur op en moest naar de spoeddienst van het ziekenhuis. De beklaagde gaf toe dat er gekibbel was op het moment van het incident. “Ik wou niet dat ze nog contact had met haar moeder, maar ik heb enkel geslagen om mij te verdedigen”, zei L.F. De rechter zag dat anders en veroordeelde de man. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer