Netbaltoernooi De Lovie vzw en Beaphar damesvolleybal Poperinge
De Lovie Netbaltoernooi De Lovie vzw en Beaphar damesvolleybal Poperinge

Netbaltoernooi De Lovie vzw en Beaphar damesvolleybal Poperinge

Op de vooravond van de jaarlijkse Special Olympics hielden De Lovie vzw en Beaphar damesvolleybal Poperinge een netbaltornooi. 

De sportieve namiddag was het orgelpunt van een geslaagd seizoen waarin de netbalploeg van De Lovie regelmatig een wedstrijd speelde met de dames van Beaphar Poperinge. Dit alles deden ze in het teken van Play Unified, sterk gepromoot door Special Olympics.

Play Unified heeft als doelen: erkenning en integratie van atleten met een verstandelijke beperking via sport, participatie en betrokkenheid van valide personen en persoonlijke ontwikkeling van de atleet en de unified partner.

Poperingse schepen van Sport Marjan Chapelle, directeur van De Lovie vzw Patrick Deferme en voorzitter van Damesvolleybal Poperinge Patrick Schatteman waren aanwezig op dit netbaltornooi en stelden vast dat de Play Unified doelstellingen met glans behaald werden. Onmiddellijk werd afgesproken dat beide ploegen volgend seizoen opnieuw tegen en met elkaar zullen netballen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer