De band RFF staat op de affiche van Marktrock Poperinge
De band RFF staat op de affiche van Marktrock Poperinge

Ook Rewind Fast Forward en dj Dimitri Wouters op Marktrock Poperinge

De organisatie van Marktrock Poperinge heeft ook Rewind Fast Forward en dj Dimitri Wouters toegevoegd aan de affiche voor de komende editie.

Red Spot Junior, met onder andere Poperingenaar Frederik Mahieu, de Lokerse band Nevermind Nessie en De Mens, met Poperingenaar en MIA-winnaar David Poltrock stonden al op de affiche van Marktrock Poperinge op zaterdag 31 augustus. Laura Tesoro, bekend van de nummers ‘What’s The Pressure’, ‘Higher’, ‘Mutual’ en ‘Beast’, werd eerder al aan het lijstje toegevoegd en nu volgen ook Rewind Fast Forward en Dimitri Wouters. “Rewind Fast Forward houdt van muziek en van feesten. Het is een band die partymuziek speelt. Bruno Mars meets Prince. Michael Jackson meets Snoop Dogg. En Dizzee Rascal meets 50 Cent. Deze ontmoetingen zijn fenomenaal. Omdat elk optreden anders is en elke menigte uniek is het hun grootste doel om zich aan elke situatie aan te passen”, zegt de organisatie. “Sinds 2018 heeft Rewind Fast Forward Gio Kemper, bekend van So You Think You Can Dance, Nachtwacht en de Ketnetband, in de rangen. Het resultaat is nog meer pit en drievoudige energie. Ze brengen een cocktail van rauwe energie, fun en hits.” 

Dimitri Wouters zal het publiek trakteren op een dj-set. Sinds september 2018 is hij officieel dj op radiozender Q-music.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer