3 Stormloop tijdens totale uitverkoop Berca Shoes
LBR Stormloop tijdens totale uitverkoop Berca Shoes

Stormloop tijdens totale uitverkoop Berca Shoes

Berca Shoes in Poperinge houdt een totale uitverkoop en dat heeft al een stormloop van klanten opgeleverd. Wachttijden aan de kassa liepen de voorbije dagen soms op tot twee uur. Vanaf eind oktober komt er een Action in de plaats.

Berca Shoes in de Europalaan 22 verdwijnt binnenkort uit Poperinge. Alle schoenen en kledij worden momenteel aan de helft van de prijs verkocht en dat is duidelijk niet zonder gevolgen. De wachttijden aan de kassa liepen vrijdag op tot twee uur. Zo gingen de laatste schoenen om 20 uur over de toonbank, terwijl de winkel eigenlijk al om 18 uur sluit. Ook op zaterdag was er een helse drukte in de winkel. Schoenen en kleren werden overal gedumpt op de grond. Het was onbegonnen werk voor het personeel om nog deftig op te ruimen. Op de parking was het dan weer vruchteloos zoeken naar een vrije plek. Enkele shoppers keerden zelfs weer huiswaarts bij het zien van de lange wachtrij aan de kassa. Anderen snuisterden dapper door de chaos heen op zoek naar een koopje. Ook maandag en de komende dagen loopt de uitverkoop nog, al maken de lege rekken snel duidelijk dat de verkoop niet lang meer zal duren.

3 Veel rekken zijn al geplunderd of zelfs helemaal leeg.
LBR Veel rekken zijn al geplunderd of zelfs helemaal leeg.

Vanaf eind oktober komt er een Action in de plaats. Action is een internationale non-food-winkel met filialen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Eind 2018 waren er 1.325 vestigingen. In België zijn er 150 winkels, waarvan 16 in West-Vlaanderen.

3 Veel rekken zijn al geplunderd of zelfs helemaal leeg.
LBR Veel rekken zijn al geplunderd of zelfs helemaal leeg.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer