2 Door een ringleiding is Visit Veurne ook bereikbaar voor personen met een hoorapparaat.
Stad Veurne Door een ringleiding is Visit Veurne ook bereikbaar voor personen met een hoorapparaat.

Visit Veurne nu ook toegankelijk voor mensen met hoorapparaat

Cultuur en Toerisme zijn gebundeld in de nieuwe naam Visit Veurne. Daarnaast zorgt de nieuwe ringleiding ervoor dat mensen met een hoorapparaat de baliemedewerker perfect begrijpen.

“We vinden Visit Veurne een veel toegankelijkere naam voor onze dienst”, motiveert schepen Celine Mouton (Veurne Plus) de naamswijziging. En die toegankelijkheid mag je ook letterlijk nemen. “We hebben een ringleiding geïnstalleerd”, vult communicatieschepen Jan Verfaillie (CD&V) aan. “De baliemedewerker en de persoon met een hoorapparaat kunnen via een micro en aangepaste telefoon met elkaar praten. De storende omgevingsgeluiden filtert de ringleiding eruit. Het is de bedoeling om dat systeem bij alle balies van Veurne te integreren.”

2 Het team achter Visit Veurne
Stad Veurne Het team achter Visit Veurne

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer