De ploegen zijn klaar voor een spannend voetbaltornooi
Dienst Communicatie Veurne De ploegen zijn klaar voor een spannend voetbaltornooi

Wie wint het intergemeentelijk voetbaltornooi? Kom supporteren

Zaterdag 18 mei strijden Veurne, Koksijde, Nieuwpoort, De Panne en Poperinge in het Will Tura Sportpark in Veurne voor de overwinning in het intergemeentelijke voetbaltornooi. De aftrap wordt om 13.30 uur gegeven. Supporters zijn welkom.

“Het is al de vierde keer dat medewerkers van het stads- en gemeentebestuur het tegen elkaar opnemen tijdens een voetbaltornooi”, weet Veurns sportschepen Pascal Sticker (Veurne Plus). “Alle ploegen spelen één keer tegen elkaar. Het team dat het meeste heeft gewonnen eindigt op de eerste plaats. De Panne kan al voor de vierde keer op rij het tornooi winnen, maar eerst moet het spel nog gespeeld worden. Ik heb vernomen dat alle ploegen hun beste beentje zullen voorzetten. Het zal ongetwijfeld spannend zijn en als we dan nog eens een pak supporters zouden hebben, zal het alleen maar beter gaan. Leuk om te weten is dat het gemengde teams zijn.” De wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Elke match duurt een half uur waarna elke ploeg vijf penalty’s trapt. Rond 17.25 uur weten we wie met de wisselbeker naar huis gaat. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer