Met de oogst van de hopscheuten, start in Poperinge het nieuwe toeristische jaar.
Marijn Depoorter Met de oogst van de hopscheuten, start in Poperinge het nieuwe toeristische jaar.

Wie wint in Poperinge de Toerismetrofee 2019?

Toerisme Poperinge opent begin maart het nieuwe toeristische seizoen 2020. Voor de 21ste keer reikt de stad een trofee uit aan een persoon die zich verdienstelijk heeft ingezet voor het toerisme in de Hoppestad. Dat gebeurt tijdens de openingsavond waar het jaarprogramma van 2020 wordt toegelicht en even wordt teruggekeken naar 2019.

“Met de oogst van de hopscheuten start in Poperinge het nieuwe toeristische jaar. De eerste buitenactiviteiten zijn een feit, het Hopmuseum opent de deuren en de eerste warme zonnestralen zorgen voor een deugddoende wandeling. We kijken uit naar een jaar vol recreatief plezier en een goedgevulde agenda”, klinkt het bij de dienst Toerisme. Wie meer wil weten over de activiteiten kan begin maart het nieuwe magazine afhalen in de dienst Toerisme.

Voorwaarden

“Zonder hulp van de vele geëngageerde horecazaken, enthousiaste organisatoren, originele producten en gedreven gidsen kunnen de vele activiteiten niet waargemaakt worden. Daarom zet de stad graag iemand of een bedrijf in de kijker die zich verdienstelijk heeft ingezet voor toerisme in Poperinge. Voorwaarden voor de nominatie is dat het bedrijf of de vereniging minstens tien jaar actief is op toeristisch vlak en personen minstens vijf jaar in Poperinge wonen.” De trofee is een beeld van kunstenares Nele Boudry. 

Ken jij een persoon, bedrijf of instelling, vereniging of product dat in aanmerking komt om de trofee in ontvangst te nemen? Bezorg dan voor 15 februari een brief met je motivatie in een gesloten enveloppe met daarop ‘Toerismetrofee 2019'. De envelop kan je bezorgen bij Toerisme Poperinge, Grote Markt 1, 8970 Poperinge.

Lees meer