Stad Poperinge

Woon jij in een straat met wakkere burgers?

De Quiz van de Wakkere Burger is voor iedereen toegankelijk. Deelnemers hoeven geen geoefende quizzers te zijn. “Iedere ‘wakkere’ Poperingse burger die zich vaak in de Hoppestad en haar deelgemeenten begeeft, zal zijn of haar steentje kunnen bijdragen in een straatteam”, klinkt het bij de organisatoren. “Elk team telt maximum 5 personen, die allen in dezelfde straat wonen. Meerdere teams uit dezelfde straat is toegelaten en zelfs meer dan welkom. Zo wordt de strijd om de hoofdprijs des te spannender. Indien een straat minder dan 30 huisnummers telt, kunnen mensen van aanpalende straten aansluiten.” Alle vragen worden rechtstreeks of onrechtstreeks gelinkt aan Poperinge.

De prijzenpot is gevuld met prijzen van lokale handelaars. “Het omvat in totaal meer dan 3.000 euro. De hoofdprijs is een cheque voor de organisatie van een uniek straatfeest voor de winnende straat. De avond zelf wordt ook een gevelbank verloot onder de deelnemende teams.”

Inschrijven kan via info@quiztion.be. Alle informatie is te vinden op www.poperinge.be/vrijetijd of de Facebook-pagina van Cultuur Poperinge. Er wordt gequizd op vrijdag 17 mei om 19.30 uur in JOC De Kouter.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer