2 speelpleintje Putte 2
Marc Aerts speelpleintje Putte 2

Meisje (11) zwaargewond nadat voetbaldoel op hoofd belandde

Een 11-jarige meisje is afgelopen weekend zwaargewond geraakt bij een bijzonder spijtig ongeval. De tiener belandde onder een omgevallen doel op een speelpleintje in de Bogaertslaan in Putte. Intussen is haar toestand stabiel.

De hulpdiensten moesten vrijdagavond uitrukken naar het pleintje, toen het doel omviel en het meisje eronder belandde. Ze liep ernstige verwondingen op en werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis in Mechelen. “Haar toestand is intussen stabiel”, vertelt burgemeester Peter Gysbrechts (Open Vld). Over de omstandigheden is momenteel nog niets geweten. De politie van Bodukap is een onderzoek opgestart.

De gemeente wacht intussen die resultaten af. “Om welke reden dan ook is het doel los gekomen. Van zodra het mogelijk is, zal er een team van de gemeente bekijken wat er gebeurde om ervoor te zorgen dat dergelijke incidenten niet meer kunnen gebeuren”, klink het nog. “Het belangrijkste is momenteel dat het meisje het goed stelt.”

Voorlopig werd het speelpleintje afgesloten door de lokale politie.

2 speelpleintje Putte
Marc Aerts speelpleintje Putte

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Arlette Verswyvel

    Die doelen hebben NOOIT vastgestaan. De kinderen hangen eraan of klimmen erop. Geef ze echte speeltuigen, zoals een schommel, een wip, een schuifaf. . . . zodat ze veilig kunnen spelen. Maar langs de andere kant, breken ze alles af en laten ze hun rotzooi gewoon achter, alhoewel er op een paar meters een vuilbak staat. En dan nog, hier wonen eigenlijk geen kleine kinderen meer, wie weet van waar ze allemaal komen !!!!

Lees meer