2 Michael Meyers exposeert bij Factum, de galerij van Gladys Henkens.
David Legreve Michael Meyers exposeert bij Factum, de galerij van Gladys Henkens.

Michael Meyers stelt als laatste kunstenaar tentoon in Factum

De jonge Bornemnaar Michael Meyers stelt van zondag 15 maart tot en met zondag 7 juni tentoon in Gallery Factum in Puurs-Sint-Amands. Hij sluit daarmee het rijtje kunstenaars dat er de voorbije jaren exposeerde, want Factum sluit eind juni de deuren op het Dorpshart.

“Michael is een jongeman met heel wat potentieel. Hij volgt de Vrije Artistieke Opleiding in De!Kunsthumaniora in Antwerpen, waar hij zich op dit moment voorbereidt op zijn laatste jury en GIP. De werken van deze tentoonstelling maken deel uit van dat project”, zegt Gladys Henkens van Factum.

Carte Blanche

“Michael vertrekt steeds vanuit zijn buikgevoel om te creëren en te experimenteren. We hebben hem volledig ‘carte blanche’ gegeven, hij mocht ons kantoor inpalmen met alle mogelijke expressieve creaties. Dat deed hij ook: hij plakte alle ramen af, maakte er een geheimzinnige box van met grote en kleine werken in alle mogelijke vormen en materialen. Het resultaat is meer dan de moeite om te komen ontdekken.”

“De vernissage van ‘Running Away’ vindt plaats op zondag 15 maart om 16 uur, de expo wordt geopend door kunstenaar, acteur, presentator en deejay Axel Daeseleire. De tentoonstelling is daarna te bezichtigen op zaterdag, zondag en woensdag van 14-17.30 uur. Voor de nocturnes op donderdag 23 april en 14 mei kan je inschrijven via factum@me.com.”

Factum Gallery, Dorpshart 60 in 2870 Puurs-Sint-Amands.

2 Michael Meyers exposeert bij Factum, de galerij van Gladys Henkens.
David Legreve Michael Meyers exposeert bij Factum, de galerij van Gladys Henkens.

Lees meer