Ook bewoner Julien kreeg bezoek van de paashaas
Marc Aerts Ook bewoner Julien kreeg bezoek van de paashaas

Paashaas verwent senioren met bezoekje en lekkers

Met Pasen achter de rug, is ook voor de paashaas de grootste drukte wat gaan liggen. Hij trok dinsdagmiddag naar woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands, om er de bewoners te trakteren op een bezoekje en paaseitjes.

“We organiseren een heuse paasweek, die dinsdagochtend van start ging met een eucharistieviering in het teken van Pasen. Daarna ging de paashaas op bezoek in de verschillende afdelingen, waar hij lekkers uitdeelde aan de bewoners”, zegt Liesbeth Vanhee van het animatieteam.

“De paashaas hielp de bewoners ook bij het maken van de dessertjes, die woensdagnamiddag worden geserveerd tijdens het paasfeest. Dan verwachten we immers de klein- en achterkleinkinderen van de bewoners en het personeel. Samen gaan ze aan het knutselen en ook dan krijgt iedereen wat lekkers.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer