Marc De Roeck

Bestelwagen gekanteld op E313 Ranst: drie rijstroken versperd

Door een ongeval waarbij een bestelwagen is gekanteld, zijn op de E313 Antwerpen-Ranst ter hoogte van Ranst momenteel drie rijstroken versperd. De avondspits op de Antwerpse ring wordt zo aanzienlijk bemoeilijkt. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum moeten automobilisten rekening houden met anderhalf uur file.

De verwachte afhandeltijd bedraagt meer dan een uur. Door verschillende defecte voertuigen is iets na 18 uur beslist om de spitsstrook tijdelijk af te sluiten. Wie van Antwerpen naar Hasselt moet, wordt opgeroepen om te rijden via de E19 Brussel. Wie van Gent naar Hasselt moet, kan ook beter via Brussel omrijden.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Rudi Van Leuven

    Sorry , als je er niet bij was ! Moet je ze zeker niet denken dat ze allemaal zo zijn . Door het in voegen naar het rechtse vak er een mechanische defect aan het stuur inrichting gekomen . Daardoor is de bestelbus naar de links rijvak gekomen en heeft daar een betonnen vangrail geraak en is daardoor gekanteld . En ik kan verzekeren dat de bestuurder doodsangsten heeft uit gestaan . En zeker nog nooit een proces van roekeloos- en te hard rijden gehad . ik kan het weten als papa van bestuurder.

  • louis meuleman

    Meuleman Louis Als je op de autoweg op het derde vak rijd tegen 120 km per uur komen die bestel wagens tot bijna tegen je bumper gereden en knipperen ze met hun lichten om opzij te gaan er zijn er bij die 140 tot 150 km per uur rijden als ze dan ook nog eens overladen zijn is dit een gevaar op de weg dringend begrenzers !!!!

Lees meer