De affiche van Food & Fun 2019
RV De affiche van Food & Fun 2019

Food & Fun krijgt tweede editie: dit jaar ook met BMX-parcours

In Weelde Depot vindt zaterdag 18 mei de tweede editie plaats van ‘Food & Fun’. “Tijdens dit event komen zowel liefhebbers van gezelschapsspelen, Inline-skating, PumpTrack als Foodtrucks aan hun trekken”, zegt burgemeester Walter Luyten.

‘Food & Fun’ werd vorig jaar een eerste keer georganiseerd in een hal op het voormalige militaire domein Weelde Depot. De gemeente mikt met het evenement op families. Naast de foodtrucks en spellen die vorig jaar voorzien waren, is er dit jaar ook een PumpTrack parcours. “Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de Pumptrack. De BMX-Devils staan klaar om hierbij te helpen”, vertelt Walter Luyten. “Ook bij het inline-skating helpen ervaren instructeurs je op weg.”

FORUM-Federatie laat bezoekers kennis maken met allerlei uitdagende en actieve gezelschapsspellen. “Er wordt ook een inleverpunt voorzien waar je oude gebruikte en afgedankte spelletjes kan inleveren, dat mogen zelfs onvolledig spellen zijn. De spellen worden terug speelklaar gemaakt en geschonken aan organisaties die werken met kansarme jongeren.”

Ook aan de allerkleinsten werd dit jaar gedacht. “Voor hen zal een paardenmolen opgesteld staan waarop gratis ritjes gemaakt kunnen worden.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer