2 De Truckrun passeerde onder meer over de Ring in Turnhout
Jef Van Nooten De Truckrun passeerde onder meer over de Ring in Turnhout

Honderden kinderen beleven hoogdag dankzij 21ste Truckrun

In Turnhout en omgeving hebben zaterdag honderden kinderen met en zonder beperking een hoogdag beleefd dankzij het evenement ‘Truckers voor Kinderen’. 

Het was al de 21ste keer dat vrachtwagenchauffeurs de kinderen mee in hun cabine namen voor een parcours van zo’n 40 kilometer. Zo’n 150 trucks waren van de partij om in colonne de kinderen rond te rijden. Dat er onderweg voortdurend geclaxoneerd werd, maakte het plezier voor de kinderen nog des te groter. De organisatoren van Truckers voor Kinderen bezorgen de deelnemers niet alleen een hoogdag, ze zamelen met het evenement ook geld in voor het goede doel. Daarvoor wordt de truckrun gecombineerd met een showavond aan de Industriedijk. De instellingen die dit jaar ondersteund worden door Truckers voor Kinderen zijn Muylenberg uit Turnhout, Buso Oosterlo en muziekgroep Briezz van het Gielsbos in Gierle (Lille).

2 De politie hield het verkeer tegen zodat de colonne vrachtwagens geen halt moest houden
Jef Van Nooten De politie hield het verkeer tegen zodat de colonne vrachtwagens geen halt moest houden

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer