Ravels treedt toe tot de UITPAS-Kempen gemeenschap

Onlangs sloot de gemeente Ravels zich aan bij UITPAS Kempen.  Inwoners van Ravels konden al een UiTPAS Kempen spaarkaart kopen, maar binnenkort kunnen mensen met verhoogde tegemoetkoming uit Ravels ook een UiTPAS Kempen kansenpas krijgen en gebruiken. De eerste “Ravelse” UiTPASpartners zijn de bib, GC De Wouwer, de Sportdienst, Stekelbees ‘t Warreltje, speelpleinwerking Wirrel Warrel en het zwembad. Op deze plaatsen kan elke UiTPAShouder vanaf dan punten sparen en omruilvoordelen inwisselen. “We hopen op deze manier de mensen naar tal van activiteiten en evenementen te kunnen halen, het plezier staat voorop. Ontdekken en beleven daar gaan we voor met deze UITPAS”, meldt Ravels schepen van Welzijn en Sport Koen Rombouts. “We hopen dat de UITPAS meer wordt dan enkel een reductiekaart voor de bezitters ervan.”

De UiTPAS is een spaarkaart voor iedere UiTPAShouder. Door deel te nemen aan UiTPASactiviteiten kan men punten verzamelen die men later kan inruilen voor een korting, een geschenk of een ander voordeel.  De kaart is persoonlijk, levenslang geldig en bruikbaar in Beerse, Oud-Turnhout, Ravels, Turnhout of Vosselaar. Men kan de UiTPAS kopen in elk van de vijf gemeenten. Mogelijk sluiten er na verloop van tijd ook andere Kempense besturen aan, waardoor het aanbod nog groter zal worden. Bovendien kan iedereen meegenieten van onze evenementen: ook wie niet in de regio woont, kan toch een UiTPAS Kempen kopen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer