Archieffoto van het Midzomerfeest in 2018.
Wiggenraad Archieffoto van het Midzomerfeest in 2018.

Standhouders gezocht voor gratis markt op Midzomerfeest

De gemeente Ravels zoekt standhouders voor het Midzomerfeest van zondag 4 augustus. Dat vindt plaats in en rond het gemeentehuis in Weelde.

Tijdens het Midzomerfeest op 4 augustus staan onder meer een fietstocht, een muziekfeest en een eetfestijn op het programma. Vanaf 10 uur is er ook een markt in en rond het gemeentehuis. De Gemeentelaan en Sint-Jansstraat worden daarvoor verkeersvrij gemaakt. 

“Voor deze markt zijn we nog op zoek naar zoveel mogelijk standhouders om hun waren aan de bezoekers aan te prijzen. We denken daarbij bijvoorbeeld aan lokaal gebrouwen dranken, streekproducten, ecologische voedingswaren, vergeten of verloren groenten, fairtrade ijs en chocolade, kledij, een repaircafé, … Ook andere handelaren zijn zeer welkom”, klinkt het bij de gemeente. 

Standhouders moeten niks betalen om op de markt te staan. Vooraf aanmelden is wel nodig. Daarvoor kan je een e-mail sturen naar info@ravels.be met de vermelding ‘deelname markt Midzomerfeest’.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer