Darshan Singh verliet op 1 juni zijn woning en was daarna spoorloos. In oktober werd zijn lichaam teruggevonden in Noord-Frankrijk.
Politie Darshan Singh verliet op 1 juni zijn woning en was daarna spoorloos. In oktober werd zijn lichaam teruggevonden in Noord-Frankrijk.

Vijftiger aangehouden voor doodslag op man (42) uit Ravels

De 42-jarige Darshan Singh uit Weelde (Ravels), die sinds begin juni 2018 vermist was, werd wellicht met geweld om het leven gebracht. Zijn lichaam werd in oktober al teruggevonden in Noord-Frankrijk, maar dat raakte nu pas bekend. De politie arresteerde eind vorige week de 59-jarige S.S. uit Aarschot, die verdacht wordt van doodslag op Darshan Singh. De raadkamer bevestigde dinsdag de aanhouding van de verdachte.

Darshan Singh, die afkomstig is uit India, verliet op vrijdag 1 juni zijn sociale woning in de Koning Albertstraat in Weelde (Ravels). Vermoedelijk verbleef hij daar alleen. Sindsdien was hij spoorloos. Het gerecht startte na zijn onrustwekkende verdwijning een onderzoek.

In oktober werd het lichaam van Darshan Singh teruggevonden in Noord-Frankrijk, tussen Calais en Duinkerke. De doodsoorzaak wordt nog verder onderzocht, maar door de omstandigheden is een gewelddadig overlijden volgens het parket aannemelijk. Over de precieze omstandigheden communiceert het parket evenwel voorlopig niet.

Tijdens het verdere onderzoek kwam een verdachte, de 59-jarige man S.S. uit Aarschot, in beeld. Eind vorige week werd hij gearresteerd en aangehouden door de onderzoeksrechter. De raadkamer in Turnhout bevestigde dinsdag de aanhouding van de man die wordt verdacht van doodslag. Het gerechtelijk onderzoek wordt nu verdergezet.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer