Een eerdere editie van de paashappening
Gemeente Retie Een eerdere editie van de paashappening

Paashappening voor kinderen tot 7 jaar in Prinsenpark

In het Prinsenpark in Retie vindt op paaszaterdag 20 april een paashappening voor kinderen plaats. Kinderen tot 7 jaar zijn er welkom voor een afspraak met de paashaas. 

“De paashaas neemt de kleine stappertjes met hun paasmandje mee het bos in waar het parcours voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een sprookjesachtige wandeling”, klinkt het bij de gemeente. “Vertellers staan om de hoek om de kinderen met boeiende verhaaltjes mee te nemen in een droomwereld vol verrassingen.

Starten aan de paaswandeling kan van 14 uur tot 15 uur aan de ingang langs de parking. “Het parcours is geschikt voor buggy’s, dus ook de allerkleinsten zien we graag komen. Om de dorst te lessen, brouwen de paashazen ter plaatse een kindvriendelijk toverdrankje.”

Inschrijven is niet nodig en de paashappening is gratis.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer