Kristof Baelus

Politie onderschept drugsdealers in auto

Bij een routinepatrouille aan Achterbos in Mol heeft de politie twee vermoedelijke drugsdealers onderschept. Een 30-jarige man uit Retie is aangehouden. De 29-jarige vrouw uit Laakdal die bij in de auto zat, is onder elektronisch toezicht geplaatst.

“Een interventieploeg controleerde een verdacht voertuig ter hoogte van Zelm in Mol-Achterbos. De twee inzittenden en hun wagen werden gecontroleerd. Op de achterbank werd een aanzienlijke hoeveelheid XTC-pillen aangetroffen”, klinkt het bij de lokale politie in Mol.

Bij een grondig nazicht van het voertuig werden nog meer verboden stoffen aangetroffen, waaronder speed en cocaïne. “Daarop volgende huiszoekingen in de woningen van de verdachten. Hierbij werden nog heel wat verdovende middelen in beslag genomen.”

Het duo werd aangehouden door de onderzoeksrechter. De raadkamer besliste vrijdag om de man in de cel te houden. De vrouw mag haar voorhechtenis thuis uitzitten met een enkelband.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer