2 Yuki Lahaye (16) werd op 11-jarige leeftijd door honden aangevallen. Haar littekens maken deel uit van haar leven, vindt ze zelf.
Mine Dalemans Yuki Lahaye (16) werd op 11-jarige leeftijd door honden aangevallen. Haar littekens maken deel uit van haar leven, vindt ze zelf.

Exclusief voor abonnees

Yuki (16) getuigt na aanval door dertien honden: “De littekens zijn zwaar, maar ze horen bij me”

Een vredige picknick in de akkers van het landelijke Riemst bleek hét kantelmoment in het leven van Yuki (16). Haar vriendinnetje Noa kon nog net op tijd over een hek klauteren, maar Yuki werd de speelbal van dertien agressieve honden, losgebroken bij een broodfokker. Haar drie redders worden dinsdag geëerd voor hun heldendaad. “Ik zou ook een medaille moeten krijgen, omdat ik dit heb overleefd”, lacht ze.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mo Haenen

    Yuki, met of zonder littekens, je bent en blijft een prachtige meid! Heel veel succes in het verdere leven!

  • bart vansteenkiste

    er zijn geen gevaarlijke honden enkel gevaarrlijke mensen laat me niet lachen als u 8 rottweilers hebt zal u wel de verschillen zien in deze honden kwa karakter , dit zijn uitspraken van mensen die niet echt weten waarover ze spreken , een rottweiler kan altijd keren de een buiten de andere , maar onderschat geen rottweilers bezin eer je begint , deze oer hond bestaat al van in den tijd van de romeinen , en dit zijn geen honden die u opvvoet gelijk een chiwawa die iedereen kan strelen

Lees meer