.
Photo News .

Colruyt Group wil in 2020 Okay-winkel openen

De Colruyt Group wil tegen het najaar van 2020 een nieuwe Okay-winkel openen aan de Oostmalsebaan in Rijkevorsel. Het dossier is deze week besproken op het college van burgemeester en schepenen en de warenhuisketen hoopt zo snel mogelijk de vergunning in handen te hebben. 

“Het gaat om een standaard Okay-winkel met een oppervlakte van zo’n 650 vierkante meter”, zegt een woordvoerder van de Colruyt Group. “Er komen in totaal ook 52 parkeerplaatsen. Bij aanvang zal de winkel een tiental jobs opleveren. De keuze voor Rijkevorsel is er gekomen omdat we daar al veel klanten hebben die naar winkels in naburige gemeenten trekken. Wij willen onze klanten ook kunnen bedienen in hun eigen gemeente . Met onze OKay in de onmiddellijke buurt zal dit onze klanten tijd, geld en moeite besparen om zo snel, goedkoop en makkelijk hun boodschappen te doen.”

Naast Okay krijgt Rijkevorsel ook nog een Jumbo. Die komt in het winkelcentrum Breebos. Geruchten doen ook de ronde dat Albert Heijn zijn oog heeft laten vallen op een winkel in Rijkevorsel, maar die plannen wil de warenhuisketen bevestigen noch ontkennen.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer