Steven ‘Spillie’ Spillebeen bij de lancering van Earnieland.
Joost De Bock Steven ‘Spillie’ Spillebeen bij de lancering van Earnieland.

Big Brother-winnaar Steven ‘Spillie’ Spillebeen naar ziekenhuis na verkeersongeval met glas teveel op

Afgelopen nacht is Steven ‘Spillie’ Spillebeen, de allereerste winnaar van ‘Big Brother’, gewond geraakt bij een verkeersongeval in Roeselare. Hij botste met zo'n 1,4 promille alcohol in het bloed achteraan op een vrachtwagen die stil stond aan het rode licht.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op het kruispunt van de Meensesteenweg en de Rijksweg (R32) botste Izegemnaar Spillie (43) rond 4.30 uur met zijn Mercedes achteraan tegen de vrachtwagen van een broodleverancier uit Oostende. Zowel de vrachtwagenchauffeur als Spillebeen moesten naar het ziekenhuis overgebracht worden. Ze liepen beiden wel slechts lichte verwondingen op. Een alcoholtest op de spoedafdeling van het ziekenhuis leverde voor Spillie wel een positief resultaat op, zo’n 1,4 promille, net onder de drempel om zijn rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken te zien. Hij moest het wel voor 6 uren afgeven.

De Mercedes met opschrift van Spillies online shopping community Earnieland raakte zwaar beschadigd. Voor Spillie betekent het ongeval nieuwe pecht nadat hij pas na een lange revalidatie zo goed als hersteld was van een herseninfarct dat hij begin 2018 opliep.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerrit gasthuis

    Gezondheid !

  • Nico Lietaert

    Als je je in 2019 nog als winnaar van de eerste Big Brother moet vernoemd worden dan scheelt er iets met je carrière. Toch veel beterschap.

Lees meer