De Zilverberg toont z’n warm hart voor Music for Life.
Joke Couvreur De Zilverberg toont z’n warm hart voor Music for Life.

De Zilverberg wordt De Warmste Berg voor Music for Life

De Zilverberg wordt op zondag 8 december even De Warmste Berg. Een groep kameraden wil via een ééndaags pop-upevent in De Zilverlink langs de Meensesteenweg zoveel mogelijk centen binnenrijven voor Warriors against Cancer, Spierziekten Vlaanderen en ’t Ferm. Dit in het kader van de Warmste Week.

“Het idee voor ons eerste initiatief in 2016 ontstond spontaan tussen vrienden. We werden geconfronteerd met kanker binnen onze vriendengroep en voelden de nood om samen iets te organiseren voor de Warmste Week van Studio Brussel”, vertelt Rik Decadt. “Met vereende krachten, veel goesting, vrijwilligers en tomeloze inzet zijn we er toen in geslaagd een meer dan succesvol evenement op poten te zetten dat 7.062 euro opleverde voor Kom Op Tegen Kanker.” De voorbije jaren bleef het stil op De Zilverberg. “Maar onze vriendengroep werd dit jaar wakker geschud door de aankondiging dat de Warmste Week naar Kortrijk kwam. Dat is zowat onze achtertuin. Om het succes van de eerste editie te evenaren, gaan we op hetzelfde elan verder. We kozen opnieuw voor goede doelen die ons nauw aan het hart liggen, zoals Warriors against Cancer, Spierziekten Vlaanderen en ’t Ferm (dagcentrum voor mensen met een beperking), en plannen op zondag 8 december tal van activiteiten. We starten de dag met een te reserveren luxeontbijt, doorlopend een kaarting, petanque en visput voor de kinderen, een fotozoektocht op de Zilverberg, muzikale omlijsting met kans tot het aanvragen van je lievelingsnummer, braadworsten op de middag, verwenkoffies, een cava- en wijnbar en het exclusief artisanaal gebrouwen bier Tsjoolder. Het primaire doel is uiteraard voldoende middelen ophalen maar minstens even belangrijk is het samenbrengen van zoveel mogelijk mensen met een warm hart op de Zilverberg en iedereen een leuke dag bezorgen.” Meer op www.dewarmsteberg.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer