Joeri Deprez, Nathalie Depuydt, Gwendolyn Vandermeersch, Laurette Ryngaert en Chris Verhaeghe.
Joke Couvreur Joeri Deprez, Nathalie Depuydt, Gwendolyn Vandermeersch, Laurette Ryngaert en Chris Verhaeghe.

Gemeente bundelt 140 zomeractiviteiten in brochure ‘Staden Zomert’

Voor wie deze zomer tekent voor een ‘staycation’ in eigen gemeente heeft het Stadense gemeentebestuur opnieuw een handig pocketboekje samengesteld waarin alle zomerse activiteiten en evenementen gebundeld worden.

Alles samen staan er de komende drie maanden maar liefst 140 grote en kleine activiteiten en/of evenementen gepland in Staden. Naast activiteiten en evenementen van verenigingen komen ook de markten en kermissen aan bod in Staden Zomert. De zomerse wegwijzer telt 50 pagina’s en is te verkrijgen in het AC/DC, in de bibliotheek en in woonzorgcentrum de Oever en is ook integraal digitaal te raadplegen. De redactie van de pocket roept net als vorig jaar ook alle Stadenaars op om zijn of haar zomerse sfeerbeelden te delen op sociale media met de hashtag #StadenZomert. De digitale versie van de brochure vindt u op http://www.staden.be/zomert.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer